Girls On The Wing

identtiset kaksoset jotka eivät halua kasvaa aikuisiksi, vaikka äiti sitä kovasti toivoisi

Only Got One

By Anna
Monday, July 30th, 2012

Janne otti minusta eilen tällaisen “päivän asu” -blogipousauskuvan (no okei okei mun pyynnöstä tietty). Mutta tuon kuvan otsikko voisi yhtä hyvin olla “joka ikisen lämpimän päivän asu”, sillä tänä kesänä olen laittanut sen päälleni heti, kun sillä on vaan tarjennut. Ja viime kesänä taisi olla aika lailla sama juttu, tämä sama hame näkyi mun päälläni myös viime kesänä aika monessa blogikuvassa. Luottovaate :)

Janne aloitti tänään työt. Theo ja minä olemme myös kaupungissa, mutta lähdemme tänään taas Porkkalaan pariksi päiväksi meidän Maman ja Kimin seuraksi.
Untitled

This photo was taken yesterday but it might as well have been taken on every single warm day this summer. I am totally in love with this dress and I’ve been wearing it all the time when it’s been warm. The dress is by the way Finnish design, it is designed by Paola Suhonen for Ivana Helsinki.

1 kommentti artikkelille “Only Got One”

 1. Johanna says:

  You look fabulous, and the dress too! Might have to check out that store…

Kommentoi
Girls on the Wing

Blogia kirjoittavat identtiset kaksoset Anna ja Saara. Anna viettää päivänsä hengaten Theo-taaperon (s.01/11) ja Emma-vauvan (s.10/12) kanssa, Saara Topias-pojan (s.02/12) kanssa. Let's face it - kirjoitamme enimmäkseen omista puuhistamme, mutta blogissa vierailee myös koko extended familymme kavereista sukulaisiin. Kiinnostuksen kohteitamme ovat erityisesti musiikki, reissut, ruoka ja kaupungilla hengailu. Welcome to our life!
Contact:

 • Uusimmat

 • Viimeisimmät kommentit:

  • talk pet products: Spot on with this write-up, I really believe this website needs a lot more attention. I’ll...
  • side charlotte ruffle dress: I think the admin of this web page is in fact working hard in favor of his web page, as...
  • software: Heya terrific blog! Does running a blog like this take a massive amount work? I have no knowledge of...
  • extra money: This is my first time pay a visit at here and i am really happy to read everthing at alone place.
  • 1dAR4XGhGPMoy: 484960 6259I really like reading by way of and I believe this internet site got some genuinely...
 • Arkisto

 • Osallistujat