Girls On The Wing

identtiset kaksoset jotka eivät halua kasvaa aikuisiksi, vaikka äiti sitä kovasti toivoisi

Joy Ride

By Saara
Tuesday, July 24th, 2012

Aika monta postausta olemme saaneet aikaan Ranskan lomaltamme, mutta laitetaan nyt vielä yksi. Vietimme nimittäin lauantaisen päivän aika upeissa maisemissa, kun ajoimme reilun tunnin ajomatkan Morzinen alppikylään, jossa pojat pääsivät alamäkipyöräilemään (kerroin lajista vuosi sitten tässä jutussa). Meillä oli kiva päivä, aurinkoa riitti ja Theo pääsi karuselliin (joka oli toooosi jännittävää, tietty! ei paljon tyyppiä hymyilyttänyt, mutta uudestaan piti kyytiin päästä).  Kotiin lähtiessä ostimme illan raclette-dinneriä varten juustot Morzinen paikallisesta juustolasta. Taas yksi syy rakastaa Ranskaa vielä vähän enemmän – hyvän ruoan laitto on tehty naurettavan helpoksi.
548221_10150961008998723_308621187_n

IMG_0482
IMG_0480
IMG_0478
IMG_0501

Päivä oli hieno senkin takia, että saimme tavata Lindan, rakkaan siskopuolemme! Linda tuli Genevestä Morzineen ja ajoi meidän kanssa illaksi Katjalle ja Anssille. Oli korkea aika Lindan ja Topiaksen tavata toisensa ensi kertaa:)
IMG_0495
Tässä viimeinen kuva meidän Ranskan reissulta. Eddie-koira, olet super-suloinen! Wuf!
IMG_0458

Here’s the final photos from our vacation in France. We drove to Morzine on a sunny Saturday, an alpine village a bit over an hour drive from Annecy. We met Linda there, Theo got to ride the carousel and the guys got to do some downhill biking. For the rest of us it was sun, a looong lunch and nice walks around the town.

Tags:

Kommentoi
Girls on the Wing

Blogia kirjoittavat identtiset kaksoset Anna ja Saara. Anna viettää päivänsä hengaten Theo-taaperon (s.01/11) ja Emma-vauvan (s.10/12) kanssa, Saara Topias-pojan (s.02/12) kanssa. Let's face it - kirjoitamme enimmäkseen omista puuhistamme, mutta blogissa vierailee myös koko extended familymme kavereista sukulaisiin. Kiinnostuksen kohteitamme ovat erityisesti musiikki, reissut, ruoka ja kaupungilla hengailu. Welcome to our life!
Contact:

 • Uusimmat

 • Viimeisimmät kommentit:

  • Kemtong: Girl .you ROCK MY SOCKS OFF! Such an amazing talnet you have You were certainly on a baby kick last year. So...
  • Rosa: I’ve been lonkiog for a post like this for an age
  • 3d printing: for great website about the subject of art and entertainment, radio,
  • FrAncisca: essalam alykommon fre8re sid ahmed j’ai de9ja lu ce vous avez e9crie allah ma3ak et nous somme les...
  • Syifa: Hola a todos y a ti Fede, el juego estuvo muy re-fe1cil, Fede, hoy en deda se debe hacer retos mas dicfliies y...
 • Arkisto

 • Osallistujat