Girls On The Wing

identtiset kaksoset jotka eivät halua kasvaa aikuisiksi, vaikka äiti sitä kovasti toivoisi

Here We Go Again

By Anna
Thursday, July 19th, 2012

Hei vaan ja terveiset tällä kertaa Kööpenhaminasta, Tanskasta! Meille tarjoutui Jannen kanssa mahdollisuus lähteä pienelle reissulle ihan kahdestaan ja päädyttiin valitsemaan matkakohteeksi Kööpenhamina. Emme ole kummatkaan käyneet kaupungissa aikaisemmin (tai ehkä joskus lapsena) ja ajateltiin Kööpenhaminan olevan meille vähän eksoottisempi kuin tuttu ja turvallinen Tukholma. Theo jäi meidän äitipuolen Pian hyvään hoitoon, niin siksikin valitsimme lähellä olevan kohteen emmekä raaskineet tehdä paria päivää pidempää matkaa.
Untitled
Eilen ja tänään olemme kierrelleet ympäri keskustaa. Täällä on aika paljon nähtävää sisustukseen ja muotoiluun liittyen ja se onkin meille ajankohtaista kun oma nykyinen koti on vielä kovin uusi. Toistaiseksi olemme päätyneet vain katselemaan, paitsi Janne sai täydennettyä meidän Iittalan aterinsettiä – löytyi kiva -50% ale. Kävimme myös varmaan kaikkien sisustusbloggareiden unelmakaupassa, Hay-sisustusbrändin kaksikerroksisessa myymälässä. Ja olihan siellä vaikka mitä hienoa, olen erityisen ihastunut pyöreään ja värikkääseen Pinochio-mattoon (terveiset vaan Elinalle ihastuksen tartuttamisesta :)
Kävimme eilen illalla myös Kööpenhaminan kuuluisassa Tivolissa. Se on ihan nurkan takana meidän hotellilta. Siellä oli paljon ihmisiä ja iloinen tunnelma kuten huvipuistossa kuuluukin.
Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Hello from Copenhagen, Denmark! Janne and I flew here yesterday for a quick visit, back home tomorrow. The city is filled with beautiful interior design shops, great inspiration for us as we are trying to finish the decoration of our new home.

Tags:

4 kommenttia artikkelille “Here We Go Again”

 1. Johanna says:

  Ooh jealous!!

 2. Johanna I thought of you many times during our stay in CPH! You & Mikko would’ve been great cityguides for us!

 3. Elina says:

  Oi ihanaa! Sekä se, että pääsitte kahdestaan pikkureissulle ja se, että kävitte Hayn kaupassa :) Mäkin haluaisin joskus sinne.
  Koodaillaan tässä lomien jälkeen, jos Anna nähtäis joku päivä. Rampe Naukkarinenkin on oppinut kävelemään, niin hänestä on Theollekin nyt enemmän seuraa :)

 4. Elina näin tehdään!:)

Kommentoi
Girls on the Wing

Blogia kirjoittavat identtiset kaksoset Anna ja Saara. Anna viettää päivänsä hengaten Theo-taaperon (s.01/11) ja Emma-vauvan (s.10/12) kanssa, Saara Topias-pojan (s.02/12) kanssa. Let's face it - kirjoitamme enimmäkseen omista puuhistamme, mutta blogissa vierailee myös koko extended familymme kavereista sukulaisiin. Kiinnostuksen kohteitamme ovat erityisesti musiikki, reissut, ruoka ja kaupungilla hengailu. Welcome to our life!
Contact:

 • Uusimmat

 • Viimeisimmät kommentit:

  • electric razor panasonic: It’svery important preserve an electric razor to maintain a luxurious shaving. Cut...
  • samsung series 7 gamer: True gamers that have lived on this world for any while are often glad to train you and in...
  • 前田敦子 画像: 乃木坂46がいよいよAKB48を越える 秋元康が描いた逆転劇とは なんか熱い罵り合いをやってるなw平野綾スレと同じ匂いがするw 子役経験があってドラマも最近やってたからって女優は無理だよ、 こいつ...
  • led light bar For jeep wrangler yj: After several minutes, Moss pulled up to Porpoise, grateful that Kylie had kept...
  • netgear wifi extender best buy: The Wi-Fire is easy and user friendly and comes complete with a USB Wi-Fire adapter,...
 • Arkisto

 • Osallistujat